NÄSTA PJÄS


 

Kära publik!

 

Messmörsteatern hade ju sedan länge planerat att i år, alltså 2021, spela vår pjäs "Sök Sampo! Sagan om Lars Larsson". Men coronapandemin hindrar oss. Vi skjuter alltså upp vårt teaterspelande till sommaren nästa år = 2022.
Välkomna då, kära publik!

Ni som såg Messmörsteaterns pjäs "Mysteriet på Harsa. Alla har en hemlighet" kommer säkert ihåg en mycket speciell skådespelare, nämligen den lilla hunden Thaison, som hittade en borttappad mobiltelefon och som dansade och snurrade och var allmänt charmig. Nu har Thaison gått till de sälla jaktmarkerna. Det är väldigt tomt efter honom. Så här skriver
hans husse Janne Svedberg:

Här står han och spanar! Vår älskade Thaison som varit en kämpe, teaterhund, badvakt, kokontrollhund, älskling och mycket mer under 9år. Kanske jagar han redan nu efter rådjur och den förhatliga "räven" på de oändliga marker som himlen erbjuder och vem vet, det kanske finns höns som behöver motioneras i himlen med? Slut är det i alla fall på smärta, att ständigt klia sig på grund av sin kvalsterallergi och öron som irriterade. Hans blindhet är borta och han ser och hans ögon har åter en skärpa, ett djup, en lyster och nyfikenhet som gör att hans dag känns meningsfull igen. Vi saknar dig så oändligt mycket, så liten men du tog mycket plats och lämnade inte många oberörd.

Vår Älskade Thaison Vila i frid

2012-03-02 - 2021-03-04

Hussarna Olof, Jan och lillebror Avicii

_________________________________________________________